top of page

Ендрю Самуелс "Зранений цілитель: досвід вразливості, хвороби і смерті в контрперенесенні"

Шановні колеги!

Andrew_Samuels
Andrew Samuels

KISRPP запрошує вас на онлайн лекцію професора Ендрю Самуелса (Лондон) «Зранений цілитель: досвід вразливості, хвороби і смерті в контрперенесенні - юнгіансько-реляційна точка зору»!


Лекція відбудеться 7 березня 2020 о 17:00 за київським часом, на платформі ZOOM, з послідовним перекладом.


Для реєстрації та оплати звертайтесь, будь ласка, до Альони Чуканової alyonach25@gmail.com


Про що?

Чому люди стають терапевтами? Що ми маємо на увазі, коли говоримо про Зраненого Цілителя? Ці теми рідко обговорюються як терапевтами, так і освіченою публікою. Ця лекція покликана поглибити або кинути виклик уявленням терапевтів або будь-якої людини, яка розмірковує над тим, щоб стати психотерапевтом, а також людей, які були в терапії або находяться в терапії зараз.


Андрю Самуелс протягом багатьох років цікавився впливом на особистість терапевта роботи, якою ми займаємося. Хоча ми відчуваємо цей вплив на особистому рівні, він також глибоко вкорінений в колективному, соціальному, політичному і навіть етичному вимірах практики психотерапевта. Деякі аспекти цього впливу позитивні, і ми не будемо обділяти їх увагою. В нашій роботі є величезне задоволення і люди приходять у професію з усвідомленням того, що можливо, існує позитивний вплив на їх особистість.


Більш негативні наслідки можуть включати як сприйняття, що робота зробила нас фізично хворими, так і психологічні проблеми, включаючи апатію, депресію і дисоціацію. Ідея Зраненого Цілителя постійно висить у повітрі, в прямому і переносному сенсі. Проте, цією ідеєю також можна зловживати, для закриття шляху дослідження тіньових аспектів буття терапевта.


Природним продовженням інтересу Ендрю було якомога глибше вивчення нашого вибору професії.


Запрошуємо вас до дискусії та обміну думками в безпечної та творчої обстановці про мотиви і причини по яких ми стаємо терапевтами!


ЕНДРЮ САМУЕЛС читає лекції в країнах Східної Європи з початку 1980-х років і з тих пір неодноразово повертався до цього регіону. Тепер він один з провідних теоретиків в області психоаналізу, психотерапії і глибинної психології, визнаний у всьому світі. Він спирається на широкий спектр підходів до психіці, включаючи постюнгіанскі, реляційно-психоаналітичні і гуманістичні ідеї. Його робота вкорінена в життєвому досвіді людей в сім'ї та суспільстві.


Ендрю є навчаючим аналітиком Товариства аналітичної психології в приватній практиці в Лондоні і професором аналітичної психології в університеті Есекса. Він був головою Ради з психотерапії Великобританії і заснував товариство Психотерапевти і консультанти за соціальну відповідальність. Він був одним із засновників Міжнародної асоціації реляційного психоаналізу та психотерапії. Він працює консультантом з політичними лідерами, партіями і групами активістів в декількох країнах, включаючи Сполучені Штати. Він також є консультантом Національної служби охорони здоров'я Великобританії. Його численні книги перекладені на 21 мову (включаючи російську) і включають: The Political Psyche and Relational Psychotherapy, PsychoanalysisandCounselling. www.andrewsamuels.com


Для реєстрації та оплати звертайтесь, будь ласка, до Альони Чуканової alyonach25@gmail.com


Вартість участі - 10 євро.

bottom of page